Evenimentul Zilei > Actualitate > Weekend cu adrenalină și ecologie la Salonul Bicicletei 2022. Pedalează și reciclează!
Weekend cu adrenalină și ecologie la Salonul Bicicletei 2022. Pedalează și reciclează!

Weekend cu adrenalină și ecologie la Salonul Bicicletei 2022. Pedalează și reciclează!

Pasionații de cliclism sunt așteptați la sfârșitul acestei săptămâni la Salonul Bicicletei 2022 din București. Participanții pot testa cele mai noi modele de biciclete, să descopere ultimele tipuri de accesorii, dar și să transforme materiale reciclabile în opere de artă, obținând premii pentru bicicleta personală.

Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de ciclism se desfășoară în perioada 1-3 aprilie 2022, în parcarea centrală din Băneasa Shopping City.

Pedalează către Salonul Bicicletei 2022

Salonul Bicicletei 2022 reunește marii producători naționali, importatorii și magazinele de profil din România, care vor prezenta biciclete de utlimă generație și biciclete pentru începători, toate variantele și tipurile de bicicletă într-un singur loc, pe care participanții la eveniment le pot testa și compara.

Cuvântul de bază al acestei ediții a evenimentului este: electric – biciclete electrice, trotinete electrice, choppere, scutere și chiar mașini electrice, accesorii și gadgeturi.

Iubitorii de adrenalină vor fi încântați de circuitul de pumptrack adus special în București pentru acest eveniment, concursul de slowbiking și circuitul de teste.

Pedalează și reciclează

Copiii beneficiază de intrare gratuită la eveniment, organizatorii pregătind zone și activități special dedicate celor mici.

Salonul Bicicletei 2022 prezintă biciclete, trotinete și produse pentru copiii de orice vârstă (de la 1 an până la 14 ani), mărimi și modele diferite. Expozanții vor oferi sfaturi privind tipul și mărimea potrivită de bicicletă sau trotinetă pentru fiecare copil.

Copiii sunt așteptați să se distreze în zona de testare, o zonă de rampe și saltea pentru sărituri, precum și la atelierul de pictură, teatru sau show-ul cu sărituri peste obstacole prezentat de un campion național.

Totodată, atât copiii, cât și părinții și bunicii sunt invitați să colecteze și să doneze materiale reciclabile la Poarta Reciclării. Împreună cu partenerii Reciclad`OR, Artesana, Every Can Counts, Asociația Alucro și Asociația Go4Fun, organizatorii au pregătit și o serie de Ateliere de Reciclare Creativă, iar contravaloarea dozelor de aluminiu colectate  în cadrul evenimentului va fi donată integral către Crucea Roșie pentru campaniile de ajutorare a refugiaților din Ucraina.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: