Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce facem în WEEKEND. CONCERTE, TÂRGURI sau WORKSHOPURI distractive
Ce facem în WEEKEND. CONCERTE, TÂRGURI sau WORKSHOPURI distractive

Ce facem în WEEKEND. CONCERTE, TÂRGURI sau WORKSHOPURI distractive

Weekendul se apropie şi, deşi a venit toamna şi spectacolele în aer liber sunt tot mai puţine, organizatorii de evenimente au pregătit distracţii pentru bucureştenii care rămân în oraş la sfârşit de săptămână.

Festivaluri
Festivalul culturii indiene Namaste India va avea loc la Muzeul Satului, în perioada 12-14 octombrie, între orele 12:00-19:00. Vizitatorii vor putea gusta din diversitatea Indiei prin demonstraţiile de muzică şi dansuri specifice, prin expoziţiile de pictură şi fotografie care ilustrează cultura şi credinţele acestui popor, dar şi direct, prin târgul gastronomic deschis cu ocazia acestui eveniment.
Se încheie Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim’est. Cinefilii pot profita de ultimele zile de festival, până la 14 octombrie, pentru a vedea producţiile de animaţie selectate care vor rula la Cinema Patria, Cinema Studio şi Club Control din Bucureşti.
Ajuns la a şaptea ediţie, eXplore dance festival continuă, până la data de 21 octombrie. Vizitatorii se pot bucura de proiecţiile de film (documentare şi scurt-metraje), de workshop-uri (pentru prima dată de light design şi hip-hop).
Programul mai cuprinde artist talks, lectures, workshop-ul Critical Endeavour pentru tineri jurnalişti şi critici de dans, şi pentru al treilea an consecutiv, Meet the Next Generation, activitate dedicată sprijinirii tinerilor dansatori şi coregrafi. eXplore dance festival va găzdui anul acesta, între 11 şi 14 octombrie, Platforma Românească de Dans Contemporan şi Performance 2012.
Concerte
Romanian Thrash Metal Fest. Sâmbătă, clubul Fabrica va oferi iubitorilor de muzică rock un line-up cu nouă trupe de trash metal sau death trash metal, sosite din şapte ţări. Pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest este de 30 de lei, dacă le cumpăraţi în avans, şi 35 de lei dacă le achiziţionaţi în seara concertului, la intrare.
Trupa Kosheen revine în România într-un turneu de promovare al noului său album "Independence".  Sâmbătă, de la ora 21:00, formaţia îşi aşteaptă fanii în club Panic!. Intrarea este 35 de lei.
Cei cu sânge latin pot lua parte la concertul Noche de Tango, dumincă, în Bohemia Tea House. Cvartetul Vogue, adică două vioare, o violă si un violoncel vor cânta celebre tango-uri sudamericane.
Târguri
Jewelry Designer Pop Up Boutique. Primul magazin temporar de bijuterie contemporană din România îşi deschide porţile, pentru 3 zile, vineri, între orele 17.00-21.00 şi sâmbătă-duminică între 12:00 şi 21.00. La târgul care va avea loc la cafeneaua Institute vor fi prezenţi designeri romani de bijuterii şi accesorii.
Workshopuri
Atelier de design pentru copii şi mămici. Sâmbătă, de la ora 13:00, în Bohemia Tea House, părinţii şi fiicele lor sunt aşteptaţi la un workshop de creativitate. Vor croi rochiţe pentru păpuşi şi vor fi întâmpinai cu ceai şi prăjituri. 
De asemenea, bucureştenii pot vizita, în acest weekend, numeroase expoziţii de grafică, pictură şi fotografie.


 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: