Evenimentul Zilei > Monden > „Vulpița”, prima fotografie postată după ce s-a infectat cu Covid-19. A scris și un mesaj
„Vulpița”, prima fotografie postată după ce s-a infectat cu Covid-19. A scris și un mesaj

„Vulpița”, prima fotografie postată după ce s-a infectat cu Covid-19. A scris și un mesaj

Veronica Stegaru, cunoscută ca „Vulpița”, de la emisiunea „Acces Direct”, a postat prima fotografie după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus.

Atât ea, cât și sotul ei, Viorel, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Sâmbătă, „Vulpița” a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea insoțită de un mesaj pentru fanii săi.

Ea și-a arătat recunoștința față de sutele de fani care i-au trimis gânduri pozitive și a dezvăluit că soțul ei, Viorel Stegaru, se simte bine, că simptomele virusului SARS-CoV-2 nu îi chinuiesc prea tare pe niciunul dintre ei.

„❤️ Mulțumesc pentru mesaje ❤️ Sunt bine. Nu ma simt rău acum. Viorel e și el bine”, a scris Vulpița pe contul ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Mulțumesc pentru toate mesajele primite de la voi, sunt încă bine, stați. Liniștiți va iubesc sa aveți grija de voi.

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita.stegaru) on

Mulți dintre fanii săi au remarcat că nu are strop de machiaj pe față, cearcănele, dar mai ales poziția în care s-a fotografiat… ca o influenceriță adevărată! Unii dintre telespectatorii emisiunii de la Antena 1 nu cred că Veronica Stegaru și soțul ei au contractat COVID-19, precizează sursa citată.

„Vulpița” a lipsit din emisiune

În urmă cu câteva zile, Viorel a venit neînsoțit de „Vulpița” în platoul Antenei 1, afirmând că aceasta s-a simțit rău și nu a putut fi prezentă în emisiune. Potrivit Cancan.ro, Viorel le-a mărturisit tuturor că „Vulpiței” i-a fost foarte rău și că a acuzat dureri de stomac. Nu este prima dată când Veronica Stegaru are probleme de sănătate, întrucât aceasta a mai avut și în trecut anumite probleme legate de bilă.

„S-a simțit rău astăzi Veronica. A avut probleme cu stomacul”, a spus Viorel la „Acces Direct”.

Deși a plecat din București și a jurat că-i spune „Adio” pentru totdeauna lui Viorel, Veronica Stegaru s-a răzgândit și s-a întors în brațele bărbatului despre care s-au auzit și lucruri nu tocmai frumoase și care a recunoscut singur că a lovit-o. Revenirea Vulpiței la Acces Direct a fost una în forță. Veronica Stegaru a venit în platoul Antenei 1 complet schimbată, cu un look și o atitudine nouă, dar și cu multă putere de a construi un viitor frumos pentru fetița sa, precizează sursa citată.

Pe contul său de Instagram, administrat, după toate aparențele, de reporterii Acces Direct, Vulpița, în mod indirect, a transmis: „M-am întors. M-am întors pentru că mi-am dat seama că am greșit și pentru că merit o viață mai bună. Toată lumea merită. Mulțumesc că mi-ați fost alături și sper să îmi fiți în continuare”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: