De data aceasta, vasluiana a fost subiect de discuţie într-un schimb de replici cu note evidente de scandal. Manelistul Culiță Sterp şi moderatoarea emisiunii „Acces direct”, Mirela Vaida, au fost în centrul acţiunii care în cele din urmă a implicat-o şi pe Vulpiţa.

Manelistul a fost acuzat de unul dintre ciobanii care lucrează pentru el că îi datorează o sumă importantă, dar şi că Sterp l-ar fi amenințat cu bătaia.

În cadrul emisiunii Acces Direct de miercuri, ciobanul respectiv a mărturisit, că acesta îi datorează 6.000 de lei. Aşa cum se procedează în cazul unor acuzaţii grave, Mirela Vaida a rugat regia să-l sune pe Culiță, pentru a-şi spune varianta cu privire la nemulţumirile angajatului său.

Totuşi, manelistul nu şi-a putut stăpâni nervii şi a făcut-o praf pe moderatoarea Antenei 1. Sterp i-a spus Mirelei Vaida că este deranjat de faptul că aceasta vrea să se bage în viața lui. Mai mult, i-a indicat clar că nu mai vrea să fie sunat pentru că nu doreşte să fie subiect de rating pentru „Acces direct”.

Aşa au apărut în discuţie Vulpiţa şi soţul acesteia, Viorel. Amintim că recent, Jador şi Culiţă Sterp au anunţat o posibilă colaborare în urma căreia să se asigure că Vulpiţa nu va mai avea întâietate pe YouTube, unde a ocupat primul loc în preferinţe după o melodie realizată în colaborare cu Axinte.

„Eu nu sunt nici Viorel, nici Vulpița. Pe mine vă rog să nu mă mai sunați. Mă deranjați cu chestia asta, că vă băgați în familia mea”, a spus Culiţă Sterp pe un ton răspicat.

Replica Mirelei Vaida a venit prompt: „Noi, ăștia care apărem la televizor, avem acest mare dezavantaj, că ne punem viața pe tapet. Eu, ca moderator, trebuie să storc de la tine cât mai multe informații. (…) Mă interesează dacă ești un om violent, care își bate angajații.”

Gata şi cu Vulpiţa! Greii au decis ca ea să nu mai aibă viitor. Revelaţia din showbiz, la final

Vulpiţa, în biroul greilor din Pro Tv! Taifun la Antena 1! Culisele unui război feroce

Vulpiţa, umilită crunt! S-a întâmplat la Antena Stars şi o va marca toată viaţa

Secretul bine ascuns de Antena 1 despre Vulpiţa şi Viorel. Iar va bubui ratingul?

Ce i-a făcut Vulpiţa unui greu din showbiz ţine de SF! Omul vorbeşte singur acum…