Totul ar fi pornit de la succesul pe care vasluiana l-a avut pe YouTube cu o melodie la care a colaborat cu Axinte, fostul component al grupului Vacanţa mare.

Cei doi au ocupat primul loc în preferinţele celor care urmăresc YouTube în România, iar asta a atras invidia concurenţilor din showbiz.

Printre ei, manelistul Jador, care nu şi-a putut explica – deşi nici el nu livrează opere demne de atenţia posterităţii – modul în care Vulpiţa a ajuns să aibă mai multe vizualizări decât el pe YouTube.

Vulpiţa pe locul 1 şi Jador pe locul 2? Asta nu i-a convenit manelistului lansat în emisiunile Kanal D.

Mai mult, pentru a pune sare pe rană, Veronica Stegaru l-a catalogat pe Jador drept „dușmanul ei” în matinalul de la Antena Stars.  Despre o posibilă colaborare între cei doi nici nu poate vorba.

„Nu vreau să cânt cu Jador, pentru că el este pe locul 1 și vreau ca el să fie pe locul 2. E dușmanul nostru. Și nici cu Michael Jackson, nici cu Vârciu, nici cu Andrei Ștefănescu, dar vreau cu Tzancă uraganul”, a spus inedita Vulpiţa

„Iar pentru că Jador și-a dorit să rămână locul 1 în trending a apelat la ajutorului unui bun prieten! Cântărețul și Culiță Sterp și-au unit forțele pentru a o anihila pe Vulpița de pe primul loc din trending, definitiv”, anunţă antenastars.ro.