Elon Musk i-a prezentat caracteristicile maşinii care sunt incredibile, după cum veţiconstata vizionând video de mai jos. Totul s-a putut vedea în reportajul TV, difuzat de CNBC, unde  Elon Musk i se laudă lui Leno cu exteriorul rezistent la gloanţe.

„Când sosește Apocalipsa, vei fi fericit că maşina este rezistentă la gloanțe”, i-a spus lui Leno, continuând: „Vrem să fim lideri în tehnologia împotriva apocalipsei„.

Când Leno l-a întrebat pe Elon Musk de ce Tesla a echipat maşina cu sticlă blindată și oțel inoxidabil laminat, care poate rezista forței unei arme puternice, Musk a răspuns simplu: „Pentru că este șmecher și super cool. Doriți ca maşina dvs. să fie rezistentă la gloanțe sau nu?

Musk a subliniat, de asemenea, că maşina ar trebui micşorată un pic pentru a putea încăpea într-un garaj normal, și că anumite componente ale maşinii trebuie îmbunătățite în continuare… înainte de a intra în producție. Se preconizează că primele astfel de maşini vor părăsi fabrica la sfârșitul anului viitor.

Acest episod, care face parte din serialul de televiziune „Garajul lui Jay Leno”,  a devenit viral pe social media.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE