Evenimentul Zilei > Vremea > VREMEA. Vești bune din partea ANM. TEMPERATURILE CRESC BRUSC și soarele rămâne pe cer
VREMEA. Vești bune din partea ANM. TEMPERATURILE CRESC BRUSC și soarele rămâne pe cer

VREMEA. Vești bune din partea ANM. TEMPERATURILE CRESC BRUSC și soarele rămâne pe cer

Experții ANM au anunțat că vremea se va schimba brusc miercuri, temperaturile crescând excesiv. Mercurul din termometre va ajunge la valori de peste 30 de grade Celsius.

Miercuri, vremea se va ameliora că aspect în toată țara, deși în zonele intracarpatice se vor menține condițiile pentru producerea unor averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va suflă slab în toată țara. Temperaturile maxime vor crește ușor față de ziua precedentă îndeosebi în centrul țării și vor fi încadrate în general între 23 și 28 de grade în Transilvania și Maramureș și 26-31 de grade în restul țării, cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Olteniei.

Vremea se schimbă simțitor în București, iar diferența de temperatură se va resimți imediat! După săptămâni de ploi și vreme mohorâtă, soarele își va face apariția în Capitală. Temperaturile cresc cu trei grade și nu sunt șanse de ploaie, nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopții. Maximele și minimele termice se încadrează între 28 și 18. Cu toate acestea, norii își vor mai face apariția, cerul deevnin parțial înnorat pe parcursul zilei. Vântul va sufla moderat!

Prognoza meteo pentru 11 iulie la munte aduce vești bune! Cerul va fi în mare parte senin și scăpăm de ploi! Temperaturile mai cresc cu cinci grade față de ziua precedentă, încadrându-se între 25 și 14 grade Celsius. Vântul va fi variabil, scrie Antena1.