În celelalte regiuni ale țării, temperaturile se vor afla în limitele normale pentru această dată. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 20 de grade Celsius.
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile sud-vestice, iar în prima parte a zilei şi în cele sudice, unde pe arii restrânse va ploua. În Carpaţii Meridionali, la altitudini mari, se vor semnala precipitaţii mixte.
Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în zona de munte, îndeosebi în sud, est şi local în vest în cursul zilei. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7 şi 9 grade Celsius, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei. Spre dimineaţã, izolat, în nord, centru şi nord-est se va produce brumã.
În cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în jumătatea de nord-est, vremea va fi mai rece decât normal în ultima decadă a lunii aprilie, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 18 grade, iar cele minime în general între -5 şi 5 grade.

Valorile termice se vor menţine mai scăzute şi în Bucureşti decât cele specifice perioadei. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 16 grade, iar cea minimă va fi de 4-6 grade.

De altfel, în toată săptămâna 20– 27.04.2020, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în regiunile intracarpatice, vestice, nord-vestice și în zona montană aferentă.