În sud-est, vremea va fi ploioasă, în pofida temperaturilor crescânde, în vreme ce în Carpații Orientali și în partea de est a Carpaților Meridionali vor fi, de asemenea, ploi.

Vineri, temperaturile cele mai scăzute la nivel de țară vor fi înregistrate în estul Transilvaniei, unde vor coborî la -1 grad Celsius, în vreme ce în zona Dobrogei, minimele vor fi de 10-11 grade Celsius. Alături de Moldova și Dobrogea, celelalte provincii menționate mai sus vor înregistra maxime cuprinse între 13 și 23 de grade Celsius.

Ziua de sâmbătă va veni cu soare, dar, la fel ca vineri, cu ploi, de data aceasta în zonele montane și în nord-vestul țării. Atmosfera zilei va avea temperaturi de 18-25 de grade Celsius. În Capitală, noaptea de vineri spre sâmbătă va fi răcoroasă, cu temperaturi de 7 grade, în vreme ce următoarea zi va fi destul de călduroasă, urcând la 20 de grade Celsius.

Duminică va fi cea mai călduroasă zi din intervalul weekendului în țară, cu temperaturi care vor urca până la 27 de grade la miezul zilei, iar în Capitală cel mai călduros moment al zilei va fi seara, numărând 24 de grade Celsius.