Cerul va fi în general noros în Capitală, unde maxima zilei va fi de 14 grade Celsius. Vântul va sufla cu o putere de 18 kilometri, iar umiditatea va fi de 56% în aer. Nu sunt excluse fenomenele meteo precum lapovița sau burnița mai ales în nordul metropolei. Temperatura minimă va fi de 3 grade, conform ANM.

În inima Moldovei, temperaturile ating valori de până la 12 grade. Minima în capitala Moldovei va fi de doar 5 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt ceva mai scăzute (10%), însă cerul va fi mai toată ziua înnorat, iar temperatura resimțită în timpul zilei va fi mai mică, undeva la 7-8 grade.

În Constanța, temperaturile ating valori între 8 și 14 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de 29 de kilometri, iar din cauza brizei mării, la Constanța temperatura resimțită va fi mult mai mică, undeva la 8-9 grade Celsius. Cerul va fi înnorat în special în cea de-a doua parte a zilei cu șanse de precipitații de scurtă durată.

De altfel, ANM a emis o avertizare de vremea deosebit de rece în special pentru județele de deal și de munte pentru zilele de 8 și 9 octombrie.

Te-ar putea interesa și: