Evenimentul Zilei > Actualitate > Vremea rea face ravagii! Un bărbat a fost lovit mortal de un fulger
Vremea rea face ravagii! Un bărbat a fost lovit mortal de un fulger

Vremea rea face ravagii! Un bărbat a fost lovit mortal de un fulger

Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi doi soţi au suferit mai multe traumatisme după ce au fost loviţi de fulger, joi după amiază, la cetatea dacică Sarmizegetusa Regia, din Munţii Orăştiei.

Persoana care a decedat era în vârstă de 47 de ani, este din localitatea Bucium, şi făcea parte din dispozitivul de pază al sitului arheologic, potrivit ISU Hunedoara.

Cei doi soţi răniţi din cauza descărcărilor electrice sunt din localitatea Pogoanele, judeţul Buzău, victimele fiind transportate, în stare de conştienţă, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului din Orăştie.

„Pompierii militari ai Detaşamentului Orăştie, specializaţi în acordarea primului ajutor, şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean au acţionat pentru salvarea victimelor, doi soţi din Pogoanele, judeţul Buzău.

Cei doi soţi prezentau semne ale descărcării electrice. Acestia au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor şi a medicilor SAJ şi au fost duşi conştienţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Orăştie.

Din păcate, pentru a treia victimă nu s-a mai putut interveni pentru salvarea vieţii”, a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, citat de Antena 3.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: