În restul țării, vremea se va menține călduroasă, iar în orele amiezii cu mult mai caldă decât în mod obişnuit. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între variează între 17 și 28 de grade.

În București, cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață, în primele ore ale intervalului și din nou noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, apropiată de cea climatologic specifică datei se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 9 grade.

Și la munte vremea se va menține frumoasă. Chiar dacă pe cer își vor face apariția câțiva nori, nu va ploua, iar ziua va fi una superbă. Temperaturile maxime vor atinge 24 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 7 grade Celsius, în timp ce vântul va adia cu 6 kilometri pe oră.

În prima parte a zilei,  ceața le va d de furcă constănțenilor, dar aceasta se va ridica iar soarele va străluci pe cer. Vor fi 20 de grade Celsius, iar noaptea temperaturile vor scădea până la 14 grade Celsius. cerul va fi însorit, iar vântul va adia cu 11 kilometri pe oră.