Vremea se va răci, în noaptea de vineri spre sâmbătă, astfel că valorile termice vor deveni preponderent negative. Cerul va fi variabil în nord-vest, dar mai mult acoperit în restul teritoriului unde se vor semnala precipitaţii slabe pe arii relativ extinse. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte şi mai ales sub formă de lapoviţă şi fulguială în zonele mai joase de relief. Trecător şi izolat vor fi condiţii de polei. Temperaturile minime se vor situa între -6 şi 3 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

Directorul ANM, Elena Mateescu, a declarat că în București temperaturile vor scădea sub pragul de îngheț în acest weekend, anunțând că vom avea parte de ninsoare slabă sau lapoviță.

Regimul termic prognozat pentru Bucureşti va fi deosebit de rece pe durata următoarelor patru zile, cu temperaturi din ce în ce mai scăzute şi cu apariţia precipitaţiilor sub formă de ninsoare, mai ales în noaptea de duminică spre luni, se arată în prognoza specială pentru Capitală, publicată vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

 

Te-ar putea interesa și: