Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea. Anunț crunt de la ANM. Cât se prelungește canicula?
Vremea. Anunț crunt de la ANM. Cât se prelungește canicula?

Vremea. Anunț crunt de la ANM. Cât se prelungește canicula?

Meteorologii de la ANM vin cu vești proaste pentru următoare perioadă. Aceștia au declarat că vom mai avea parte de caniculă.

Astăzi vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a tării. În vest şi sud-vest se va instala canicula, iar după- amiază disconfortul termic va fi ridicat, anunţă ANM.

Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 36 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral.

La noapte cerul va fi mai mult senin, cu vânt slab şi moderat. La munte sunt posibile ploi de scurtă durată. Temperaturile minime se vor încadra între 13 şi 23 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se vor înregistra 7 grade, scrie Cancan.

În Capitală, vremea va fi călduroasă, cu temperaturi maxime de 32 de grade. Noaptea cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab si moderat. În zilele următoare temperaturile continuă să crească şi vremea devine caniculară, cu disconfortul termic ridicat.

Pe litoral meteorologii anunţă vreme frumoasă, cu temperaturi maxime de 28 de grade şi vânt slab şi moderat. Noaptea cerul rămâne în continuare senin, iar temperaturile minime vor fi de 19 grade.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: