Vremea va fi în general instabilã şi se va rãcori în mare parte din ţarã. Mai ales ziua, în cea mai mare parte a ţãrii, vor fi înnorãri accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar pe arii restrânse cantitãţile de apã vor depãşi 25…35 l/mp. Izolat va cãdea grindinã, scrie Antena3.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 şi 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între 13 şi 22 de grade.

Prognoza meteo pentru vineri, 2 august

Vremea va fi caldã, local cãlduroasã în sud-vestul ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri accentuate, averse, frecvente descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului mai ales dupã-amiaza şi noaptea, îndeosebi în jumãtatea de est a ţãrii, precum şi în zonele de deal şi de munte. Pe arii restrânse, cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi se va semnala grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade.

Te-ar putea interesa și: