Vremea. Agenția Națională de Meteoroogie a emis prognoza meteo pentru data de 2 iunie, iar aceasta nu arată bine deloc, scrie Fanatik.

Astfel, aflăm că vremea se va menține instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, dar vor fi și frecvente descărcări electrice, dar și intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și chiar căderi de grindină.

Fenomene;e mai sus menționate vor avea o probabilitate mai mare de apariție în sudul și sud-vestul teritoriului, precum și în zonele montane și submontane. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cu precădere în sud-vest și în zona Carpaților Meridionali, cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și pe arii restrânse 35…50 l/mp. Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 21 de grade.

Vremea se va menține în general instabilă. Cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara vor fi înnorările temporar accentuate, averse cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 17 grade.

Te-ar putea interesa și: