Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru vineri, 21 iunie. Astfel, aflăm că vremea va fi în continuare călduroasă, cu disconfort termic ridicat în majoritatea regiunilor, dar va și ploua destul de puternic în mai multe zone din țară. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși și el pragul critic de 80 de unități cu precădere în zonele de câmpie, unde căldura va fi și mai greu de suportat, scrie Fanatik.

Cerul va fi variabil, iar mai ales după-amiaza și seara vor fi perioade cu înnorări, averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină, în zonele de deal și de munte și local în restul teritoriului, cu o probabilitate mai mare în nord-vest, est și sud-est. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 32 de grade, iar cele minime între 12 și 24 de grade.

Vremea va fi în continuare călduroasă, iar disconfortul termic ridicat. Temperatura maximă va fi de 31 de grade, iar cea minimă de 18 grade. Cerul va fi variabil, însă după orele prânzului va crește probabilitatea pentru fenomene specifice instabilității atmosferice, respectiv înnorări, averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și condiții de grindină.