Evenimentul ZileiVremeaVremea. Alertă METEO în Capitală. Se întâmplă de vineri până luni. ANM în alertă

Vremea. Alertă METEO în Capitală. Se întâmplă de vineri până luni. ANM în alertă

Vremea. Alertă METEO în Capitală. Se întâmplă de vineri până luni. ANM în alertă
Alertă ANM. Vremea în Capitală va fi caldă, cu temperaturi care ajung la 28 de grade Celsius, dar și instabilă, cu ploi torențiale și furtuni.

Vremea. Vineri (31 mai), instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibil grindină. Probabilitate pentru aceste fenomene va fi mai ridicată în a doua parte a zilei și în cursul nopții. Cantitatea estimată pentru acest interval este de 25…30 l/mp și izolat posibil 40…50 l/mp. Temperatura maximă va fi de 26…28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

Sâmbătă (01 iunie), vremea se va menține instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și, mai ales în primele ore ale zilei și, din nou, seara și noaptea, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

Duminică (02 iunie), vremea se va menține instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și condiții de grindină, cu o probabilitate mai mare de apariție după-amiaza, seara și la începutul nopții. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.


Accesează: