Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea a luat-o razna complet! Schimbări anormale. Ce urmează
Vremea a luat-o razna complet! Schimbări anormale. Ce urmează

Vremea a luat-o razna complet! Schimbări anormale. Ce urmează

ANM a emis prognoza meteo pentru luni, 13 iulie. Potrivit meteorologilor, vremea se va răci, temperaturile atingând valori anormale pentru această perioadă.

Meteorologii anunță vreme instabilă la începutul acestei săptămâni, schimbările de temperatură și aversele înregistrându-se încă din seara de duminică. Valorile din termometre vor scădea considerabil față de această perioadă a anului.

În Maramureș cerul va fi temporar noros în prima parte a intervalului, temperaturile maxime fiind cuprinse între 21 și 24 de grade Celsius. Minimele variază între 8 și 12 grade.

În Crișana, la începutul săptămânii, cerul va fi temporar noros, maximele din termometre nu vor urca mai mult de 21 până la 26 de grade Celsius. Minimele se vor situa în intervalul 9 – 15 grade Celsius.

În Banat cerul va prezenta înnorări, dar temperaturile rămân în continuare ridicate. Chiar dacă valorile nu vor fi caniculare, maximele vor atinge 24 până la 27 de grade Celsius, iar minimele 10 și 16 grade.

În Transilvania mercurul din termometre va urca până la 26 de grade Celsius, însă minimele înregistrate vor fi de 5 până la 13 grade Celsius.

În Moldova maximele vor varia între 20 și 26 de grade Celsius. Temperaturile minime din regiune vor fi curprinse între 9 și 14 grade, în prima parte a intervalului.

În Oltenia, vremea se anunță în continuare caniculară. Valorile maxime nu vor depăși 30 de grade Celsius, în timp de minimele se vor încadra în intervalul 11 – 16 grade Celsius.

În Muntenia. cerul va fi temporar noros în prima jumătate a intervalului. Maximele din termometre vor fi cuprinse între 21 și 28 de grade Celsius, în timp ce valorile minime vor fi mai scăzute față de săptămâna precedentă, ajungând să coboare până la 15 grade Celsius.

În Dobrogea cerul va fi senin, maximele din termometre fiind cuprinse în intervalul 23 până la 28 de grade Celsius. Minimele din regiune vor avea valori între 13 și 18 grade Celsius.

În București, la începutul săptămâni, vremea se va răci treptat. Diferențele de temperatură vor fi resimțite începând cu ziua de luni. În noapte dinspre duminică și luni, la București vor fi înregistrate precipitații sub formă de ploaie, însoțite de descărcări electrice.

Maximele din Capitală vor fi cuprinse între 24 și 26 de grade. Până în ziua de miercuri, cerul se anunță temporar noros. Ploi slabe sunt anunțate la București în zilele de leuni și miercuri.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: