Evenimentul Zilei > Actualitate > Vrei să te căsătorești și să nu divorțezi? Vizitează acest hotel din Suedia! Motivul este mai mult decât tentant
Vrei să te căsătorești și să nu divorțezi? Vizitează acest hotel din Suedia! Motivul este mai mult decât tentant

Vrei să te căsătorești și să nu divorțezi? Vizitează acest hotel din Suedia! Motivul este mai mult decât tentant

Un hotel din Suedia numit Countryside oferă cuplurilor care au petrecut un sejur la ei vor primi banii înapoi pe sejur dacă divorțează după un an.

Patronii speră ca "tot mai multe persoane să înţeleagă cât este de important să se creadă într-o relaţie, înainte de a fi prea târziu". Nu trebuie decât să  să fie tastat codul prin care s-a făcut rezervarea, pentru a primit banii înapoi. Dacă din nefericire clienţii divorţează după această perioadă de timp, nu trebuie decât să trimită actul de divorţ la Countryside Hotels şi le va fi rambursată suma pentru maximum două nopţi, se arată în comunicat, citat de Agerpres. 

Oferta are o perioadă nelimitată de timp, însă numărul rezervărilor făcute pe baza acestui cod nu a fost precizat. "Multă lume a sunat şi s-a interesat dacă este vorba de o ofertă într-adevăr reală", a precizat Anna Madsen. 

"Primim de mult timp cupluri în hotelurile noastre (…) şi nu ne-am dat seama cât de benefică poate fi renunţarea la rutină, iar soţii să se dedice unul altuia", a spus ea, exprimându-şi speranţa ca această campanie de promoţie să consolideze căsniciile. 

În 2014, peste 47.000 de căsătorii au fost oficiate în Suedia şi au fost pronunţate aproximativ 24.000 de divorţuri.