Într-un interviu difuzat duminică în programul "60 de minute", pe canalul CBS, Trump a dezvăluit că a discutat de asemenea cu Obama despre reforma sanitară cunoscută sub numele de "Obamacare", la  un eveniment care a dat startul procesului de tranziție ce se va încheia pe 20 ianuarie cu învestitura republicanului ca președinte al SUA. Până acum, nu se cunoșteau temele abordate de Obama și Trump în Biroul Oval, notează.

El a arătat că, în ceea ce privește Orientul Mijlociu, este "o situație dificilă". "Doream să știu punctul său complet de vedere și l-am înțeles, am înțeles o bună parte a punctului său de vedere", a indicat Trump, care s-a arătat foarte liniștit în prima sa apariție televizată ca președinte ales.

Așa cum a făcut și după întâlnire, l-a lăudat pe Obama ca fiind "fantastic", "foarte inteligent", "foarte amabil" și având "un mare simț al umorului", calificative diferite față de cele folosite în campania prezidențială, dar și în 2011, când impulsiona zvonul că actualul președinte nu era născut în SUA.