Iată dialogul de la Parlament, dintre Carmen Dan, ministrul de Interne și Robert Turcescu, deputat PMP:

Carmen Dan: În ceea ce privește situația jandarmeriței bătute în Piața Victoriei, presupun că acea situație va face obiectul unei ancete interne a Jandarmeriei. Sunt convinsă că și Parchetul Militar are în preocuparea sa această situație.

Robert Turcescu a intervenit: ”Am și eu mai multe nelămurii legate de jandarmerița bătută. Situația doamnei respective nu era chiar așa dramatică, cu a fost prezentată inițial.

Carmen Dan i-a răspuns rapid: ”Vă invit să această analiză cu propria dumneavoastră minte, după analiza tuturor documenteler. Oare a fost ordin sau simplă inițiativă să o lovească în cap un singur individ de vreo 20 de ori?
 
Robert Turcesu: ”Aceeași întrebare am și eu legat de acel om cu mâinile ridicate, lovit de jandarmi de vreo 20 de ori.
 
Carmen Dan: Nu cumva va antepronunțați inainte sa  parcurgeti acest raport? Nu cumva aveti o atitudine mai mult politica decat tehnica?  Nu cumva ati intart in sfera subiectivismului?
 
Ulterior acestui dialog, în Comisia de Apărare au început dispute între PSD, PNL și USR, fiecare acuzându-se că încearcă politizarea auderii și a evenimentelor din Piața Victoriei.