Vor fi singurii supravieţuitori când va veni Apocalipsa. Oamenii din oraşul subteran

Vor fi singurii supravieţuitori când va veni Apocalipsa. Oamenii din oraşul subteran

În Australia, mai mulţi oameni au cumpărat un teren stâncos şi s-au decis să facă un oraş subteran. Astfel că familiile respective au săpat atât de mult încât fiecare să aibă acolo un mini-apartament, cu sufragerii, bucătării şi dormitoare.

 "Atunci când va veni Apocalipsa, ei vor fi singurii supravieţuitori", notează presa australiană. "Există un singur loc în care te poţi ascunde în cazul Sfârşitului Lumii: oraşul Coober Pedy din sudul Australiei, mai precis, în încăperile subterane în care trăiesc peste jumătate din cei 3.500 de locuitori".

Biserica se află sub un deal Dezvoltând comentariile presei australiene, în oraşul subteran există, pe lângă locuinţe, un hotel, un bar, magazine şi chiar o biserică (săpată sub un deal), unde oamenii se adună să asculte slujbele. Momentan în oraşul subteran nimeni nu stă permanent. Oamenii vin pentru perioade relativ scurte, însă cu cât se vorbeşte mai mult despre Apocalipsă, cu atât mai mult familiile care deţin "oraşul subteran" declară presei că se vor muta definitiv acolo. Coober Pedy mai este cunoscut si sub numele de "Capitala opalului", galeriile minelor fiind, de fapt, folosite pentru amenajarea cochetului "ţinut subteran". Situat la jumătatea distanţei dintre Adelaide şi Alice Spring, Coober Pady a devenit rapid o atracţie turistică. Conform specialiştilor, turismul adduce localnicilor, în present, la fel de mulţi bani pe cât o fac extracţiile de opal.

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/JRU--4CmH50" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News