Evenimentul Zilei > International > VLADIMIR PUTIN, declaraţii INCREDIBILE după atentatele din TURCIA: „CONDAMN cu FERMITATE atacurile de la Ankara”
VLADIMIR PUTIN, declaraţii INCREDIBILE după atentatele din TURCIA: „CONDAMN cu FERMITATE atacurile de la Ankara”

VLADIMIR PUTIN, declaraţii INCREDIBILE după atentatele din TURCIA: „CONDAMN cu FERMITATE atacurile de la Ankara”

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a condamnat cu fermitate atacu comis cu maşină capcană în capitala Turiciei, Ankara, soldat cu cel puţin 34 de morţi şi 125 de răniţi. El a prezentat condoleanţe poporului turc, în contextul numărului mare de victime.

“Vladimir Putin condamnă cu fermitate atacul terorist inuman de la Ankara”, a spus Vladimir Putin duminică seara prin purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov. Preşeditele rus a adăugat că în aceste clipe grele este alături de poporul turc, potrivit Agerpres.

Totodată, Putin prezintă condoleanţe tuturor celor care şi-au pierdut rudele şi prietenii în acest atac terorist şi le doreşte recuperare rapidă celor răniţi.

O mașină capcană a explodat duminică seară, în jurul orei 18:45, în centrul capitalei turce Ankara, lângă o stație de autobuz și nu departe de sediile mai multor clădiri guvernamentale. Potrivit autorităţilor turce, 34 de oameni au murit, iar alţi 125 au fost răniţi. Un tribunal din Ankara a ordonat blocarea Twitter şi Facebook după ce imaginile cu explozia din capitala turcă au fost difuzate online. Momentul deflagrației a fost suprins de camerele de supraveghere. CITEŞTE MAI MULT…