Printre cei prezenţi la eveniment a fost şi solistul formaţiei Viţa de vie, Adrian Despot, care s-a implicat în salvarea celor răniţi, deşi fusese atins de flăcări. Pentru gestul său, dar şi pentru a elibera frustrarea care l-a cuprins în urma celor întâmplate, Virgil Ianţu a scris un mesaj emoţionant pe Facebook.

“Mulţi îl consideră un sociopat, arogant sau ciudat. O fi puţin din toate, dar în primul rând, el este un om. Un om care astăzi tace. Nu vrea să ştim că a salvat vieţi, nu vrea recunoştinţă, nu vrea nimic în schimb. Ba da, cred că vrea ceva, vrea dreptate şi ăsta este singurul lucru pe care l-ar urla din răsputeri. O fac şi eu, şi ar trebui să o facem cu toţii. Să urlăm în faţa nedreptăţii de fiecare dată când ea ne loveşte în suflet. Eu sunt hotărât să urlu! Cum? Încă nu ştiu. 
Dar vă promit că o voi face şi că nu voi fi singur! Chiar dacă o să te supăr, eu îţi mulţumesc, Adrian! V”, a transmis Virgil Ianţu.

Declaraţiile prezentatorului de televiziune vin în contextul în care Mario Ionescu, operator la Pro TV, a povestit pe Facebook cum a trăit seara de vineri: “Am ajuns în gang, unde m-a întâmpinat Adrian Despot, era ars, plin de negreală pe ochi, căra un tânăr ars, a început să urle la mine să las camera şi să car oameni! M-am blocat şi mi-au dat lacrimile (ce meserie ingrată am, a fost primul gând şi mi s-a făcut scârbă de mine).”