Evenimentul ZileiPoliticaViorica Dăncilă îi răspunde lui Iohannis. „Ne-am mai întâlnit, am mai interacționat”

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Iohannis. „Ne-am mai întâlnit, am mai interacționat”

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Iohannis. „Ne-am mai întâlnit, am mai interacționat”
Candidatul PSD, la al doilea tur al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă, a reacționat rapid la postarea președintelui Klaus Iohannis, răspunzând, în puține cuvinte, vorbelor dure ale candidatului PNL, care a refuzat orice dezbatere cu ea.

„Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în fața tuturor românilor. De-a lungul colaborării noastre instituționale, ne-am mai întâlnit, am mai interacționat. Însă cred că realizează că o dezbatere în fața întregii țări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea și a Partidului Social Democrat”, lovește, tot de Facebook, Viorica Dăncilă. Ea susține însă că are răbdare. “Încă îl aștept pe președinte să găsească înțelepciunea, tăria și curajul de a accepta invitația mea la dezbaterea pe care românii o cer și o merită”, își încheie Viorica Dămcilă, scurta postare.

Reacția candidatei PSD, Viorica Dăncilă, apare la mai puțin de o oră de la  postarea pe Facebook a lui Klaus Iohannis care în termeni aspri o lămurea că “Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori”.

 

 


Accesează: