Evenimentul ZileiPoliticaKlaus Iohannis, mesaj tăios pentru Viorica Dăncilă. „Vreau să fie foarte clar”

Klaus Iohannis, mesaj tăios pentru Viorica Dăncilă. „Vreau să fie foarte clar”

Klaus Iohannis, mesaj tăios pentru Viorica Dăncilă. „Vreau să fie foarte clar”
Președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, lămurește, pe Facebook, încă odată, că nu poate exista nicio dezbatere cu Viorica Dăncilă, fără a-i pomeni însă numele. Klaus Ioahnnis face referire doar la PSD, partidul împotriva căruia el, ca și candidat, va câștiga, alături de alegătorii săi, “lupta pentru România”.

Președintele Klaus Iohannis își începe postarea, pe Facebook, adresându-se direct alegătorilor.  “Dragi români! Împreună am reușit să ținem piept PSD, partidul care a asaltat toate instituțiile statului. Și doar împreună vom reuși să câștigăm definitiv această luptă pentru România. Votul pe care mi l-ați acordat în primul tur al alegerilor este o confirmare a încrederii pe care o aveți în mine. Dar Președintele nu poate reconstrui singur o țară, de aceea este mare nevoie de fiecare dintre voi, de implicarea voastră”, precizează candidatul PNL.

Vine apoi cu lămuriri asupra modului în care își va desfășura campania electorală până la turul al doilea al alegerilor prezidențiale.”Vreau să fie foarte clar: voi dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin țară, să mă întâlnesc cu oamenii și voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate și unitate, cu susținerea majorității românilor”

Klaus Iohannis clarifică și dorința unora de a se prezenta, alături de Viorica Dăncilă, la confruntare politică. “Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori”.

Candidatul PNL, Klaus Iohannis, vorbește de “candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani”, drept pentru care, “nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate și să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”


Accesează: