Viorel Lis, supărat pe Irinel Columbeanu. Totul a pornit de la Oana

Viorel Lis, supărat pe Irinel Columbeanu. Totul a pornit de la Oana Sursa foto: Arhiva EVZ

Viorel Lis nu deplânge deloc soarta lui Irinel Columbeanu și spune că nu i se pare normal ca oamenii să ajute un fost milionar ce, din cauza viciilor avute, și-a pierdut toți banii.

Viorel Lis s-a arătat vizibil deranjat după ce a aflat că soția lui, Oana Lis, a stat chiar și de vorbă cu Irinel Columbeanu și a luat-o pe aceasta la rost, în timpul unui interviu în direct.

Viorel Lis, atac la adresa lui Irinel Columbeanu

Chiar dacă inițial a abordat situația cu ironie, sugerând că nu este afectat de interacțiunile dintre soția sa și Irinel Columbeanu, fostul edil și-a modificat atitudinea după ce a descoperit că Oana a vorbit și la telefon cu fostul soț al Monicăi Gabor.

„Mi-e frică de mor”, a spus Viorel Lis cu referire la glumele din online potrivit cărora Irinel Columbeanu și Oana Lis ar vrea să meargă la munte împreună.

Ne puteți urmări și pe Google News

 În replică, soția fostului edil a spus că a fost foarte impresionată de situația în care a ajuns fostul milionar de la Izvorani, așa că au stat de vorbă de telefon.

„Am grijă de unul, nu pot să am grijă de doi. Pe mine m-a impresionat situația domnului Irinel și am vorbit cu el la telefon”, a declarat Oana Lis.

„De ce? De ce, mă, de ce?”, a fost replica tăioasă a lui Viorel Lis.

Irinel Columbeanu

Sursa foto: Arhiva EVZ

Fostul edil nu e de acord ca oamenii să-i acorde ajutor fostului milionar

Viorel Lis a exprimat dezaprobarea sa față de faptul că fostul milionar primește acum ajutor din partea altor persoane, subliniind că Irinel a avut o putere financiară considerabilă pe care a pierdut-o din cauza „viciului” său principal, și anume, relațiile cu femeile.

„Pentru că a avut bani grămadă și nu a mai rămas cu nimic din cauza femeilor și acum trebuie să îl ajute toată lumea?”, a transmis fostul edil.

„S-a ofticat Viorel”, a remarcat soția sa imediat după, potrivit wowbiz.ro.

Viorel Lis și Oana Lis

Sursa: Facebook/ Oana Lis

Irinel Columbeanu se află de câteva luni într-un azil de bătrâni. Fostul milionar s-a plâns adesea că nu are bani din ce să-l plătească, dar a primit mult ajutor de la oamenii care-l apreciază, inclusiv de la Mr. Pink și fiica sa, Irinuca.