Evenimentul Zilei > Politica > Violeta Alexandru acuză PSD de iresponsabilitate: „Te poți juca politic cu ce vrei, dar nu cu sănătatea oamenilor”
Violeta Alexandru acuză PSD de iresponsabilitate: „Te poți juca politic cu ce vrei, dar nu cu sănătatea oamenilor”

Violeta Alexandru acuză PSD de iresponsabilitate: „Te poți juca politic cu ce vrei, dar nu cu sănătatea oamenilor”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, acuză PSD că prin mesajele pe care le transmite populației, privind lejeritatea cu care ar trebui să reacționeze în fața pandemiei, dă dovadă de o iresponsabilitate care ar putea duce la situații critice greu de gestionat în sistemul sanitar.

Violeta Alexandru susține că, spre deosebire de PSD, Partidul Național Liberal ia foarte în serios creșterea numărului de infectări. „Nu înțelegem de ce PSD face această campanie de-a dreptul iresponsabilă de a transmite populației mesajul că cineva are vreun interes obscur să țină agenții economici deschiși ca să se îmbolnăvească oamenii, să ceară populației să nu mai poarte măști.

Mi se pare o iresponsabilitate greu de înțeles. Te poți juca politic cu ce vrei, dar nu cu sănătatea oamenilor. Dai aceste mesaje doar pentru a răspunde unei stări vizibil tensionate a oamenilor”, a declarat, în exclusivitate pentru EVZ, Violeta Alexandru.

Ministru Muncii consideră că mesajele PSD nu fac decât să slăbească atenția românilor  pentru măsurile de protecție necesare. „Nu putem decât să fim oameni responsabil. Îmi cunosc colegii, știu că tratează totul cu maximă responsabilitate. Noi avem informații și din zona sanitară, vedem cât este de greu pentru medici să gestioneze lucrurile, facem tot ce este omenește posibil ca aceste cazuri să nu se înmulțească și să ajungă la un număr critic care va face destul de greu de gestionat pentru sistemul sanitar”, a explicat Violeta Alexandru.

Protestul „fără mască”, inoportun

În contextul creșterii continue a cazurilor de infectări, Violeta Alexandru crede că protestul celor „fără mască”, anunțat pe rețele sociale pentru duminică seară nu este o idee oportună. „Cei care au avut ideea de a organiza un asemenea protest nu pot fi decât persoane iresponsabile. Probabil că nu vor ieși în față, nu se vor afișa, parcă văd, să spună că eu am organizat, eu am gândit să stăm în spațiul acesta să stăm unul lângă altul mai multe persoane. Nu  își vor asuma, dar poartă responsabilitatea a oricărei situații care se poate ivi în spațiul respectiv”, atenționează ministrul Muncii.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: