Evenimentul Zilei > Actualitate > VIDEO ȘOCANT. Un junior de la CSMS Iași a fost BĂTUT cu BESTIALITATE de antrenor: „Te mutilez”
VIDEO ȘOCANT. Un junior de la CSMS Iași a fost BĂTUT cu BESTIALITATE de antrenor: „Te mutilez”

VIDEO ȘOCANT. Un junior de la CSMS Iași a fost BĂTUT cu BESTIALITATE de antrenor: „Te mutilez”

Clipe dramtatice s-au petrecut la Domnești, în timpul partidei de juniori dintre CSMS Iași și Sport Team. Sâmbătă, antrenorul trupei ieșene, Liviu Petrache, l-a bătut cu bestialitate pe jucătorul Codrin Tirișcă (16 ani). În urma acestui eveniment, FRF a demarat o anchetă.

Iată de la ce a pornit totul, potrivit declarațiilor juniorului bătut. „Cu o seară înainte ne-am cazat la pensiunea Alexia din Otopeni. Nici unul dintre băieți n-a luat cina, fiindcă mîncarea nu era bună. Fusese mămăligă cu brînză și smîntînă și cartofi pai cu piept de pui, uscat. Antrenorul s-a culcat pe la ora 21:00, fiindcă avea dureri de măsea, iar pe la 23:00, pentru că ne era foame, l-am rugat pe șofer să ne lase să mergem la un McDonald's aflat în apropiere. A refuzat, așa că am așteptat pînă a adormit și el, apoi vreo zece băieți ne-am dus pe jos pînă la restaurant. Se întîmpla pe la 1:00 noaptea! Am făcut maximum cinci minute pînă acolo. Dimineața, doamna de la recepție i-a transmis antrenorului ce s-a întîmplat și de aici a urmat reacția dînsului. La meci, pe mine m-a scos cu vreo zece minute înainte de pauză, iar după ce m-a lovit mi-a zis: «Să n-aud că scoți o vorbă pînă la Iași, că te mutilez!». Mă suspecta că am fost inițiatorul acțiunii de seara”, a explicat Codrin Tirișcă, pentru Gazeta Sporturilor.

Antrenorul a fost demis ulterior de la CSMS Iași. E inadmisibil să ai un asemenea comportament, un astfel de om nu mai are ce să caute în sport! Am dispus și o anchetă internă vizavi de acest episod inacceptabil”, a declarat Florin Prunea, preşedintele clubului, pentru sursa citată.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Incident șocant în Liga Elitelor U17: ”Te mutilez!” :O :O :OUn antrenor român și-a bătut jucătorul în timpul unui meci de campionat: http://bit.ly/1MATjiV

Posted by Gazeta Sporturilor on Sunday, November 1, 2015

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: