Evenimentul Zilei > Actualitate > Video incredibil. Cum sfidează o beizadea ordonanțele militare. Amenințări de la volan
Video incredibil. Cum sfidează o beizadea ordonanțele militare. Amenințări de la volan

Video incredibil. Cum sfidează o beizadea ordonanțele militare. Amenințări de la volan

Imagini incredibile cu un tânăr din Pitești. Acesta își provoacă adversarii să iasă din casă.

De la volanul bolidului său de lux el adresează injurii oamenilor legii și în timpul acelui live își amenință adversarii cu un spray lacrimogen și un pistol.

Tânărul este sportiv, face parte din Federația Română de Tenis, fiind legitimat la LPS- CCS Pitești. Tatăl lui este un afacerist care deține o fermă în județul Olt. Vineri polițiștii au făcut o percheziție la locuința sa.

Înregistrarea a fost făcută pe 27 aprilie în jurul orei 22.00 și durează aproximativ 20 de minute. Tânărul este la volanul bolidului său iar cea care filmează este iubita în vârstă de 19 ani.

„Avem de toate, avem şi d’alea (n.r. – şoferul arată un spray paralizant), avem şi d’alea (scoate un pistol) – nu-i problemă. Ieşi după ora 10, plăteşti 20 de milioane amenda şi vii! Dacă eşti şmecher, îţi asumi!” – spune tânărul, provocându-și adversarii la o confruntare și le dă întâlnire în zona stadionului Nicolae Dobrin din Pitești. Adresează injurii la adresa polițiștilor și jandarmilor, spunând că nu au ce să-i facă.

Cu ajutorul imaginilor tânărul a fost identificat de polițiști și joi, oamenii legii au făcut percheziții la el acasă. Nu era la domiciliu. A fost blocat în trafic, la Topoloveni.

„La primele ore ale dimineții, polițiștii argeșeni au efectuat o percheziție la locuința unui tânăr de 20 de ani, din Pitești, care a postat în seara zilei de 27 aprilie 2020, pe o rețea de socializare, un clip video, în care provoacă urmăritorii clipului să se întâlnească cu el, noaptea, într-un loc public, încălcând prevederile ordonanțelor militare.

Întrucât în filmare tânărul manevrează ceea ce pare a fi un pistol, în această dimineață, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, împreună cu luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, şi un specialist criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş, au efectuat o percheziție la locuința acestuia.

În urma activităților s-a stabilit că tânărul nu deține o armă supusă autorizării, dar și că acesta a încălcat în mod repetat prevederile ordonanțelor militare, fapt pentru care i-au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.000 de lei.

De asemenea, prietena acestuia, de 19 ani, din Pitești, care l-a însoțit și filmat în seara zilei de 27 aprilie 2020, a fost sancționată pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, cu amendă în valoare de 2.000 de lei” a declarat Florin Popa purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, potrivit RomâniaTV.

Pistolul descoperit la tânăr este o brichetă, o replică chinezească a unui pistol Beretta.  Băiatul este fiul unui afacerist care deţine o fermă în care produce în judeţul Olt. De asemena protagonistul filmării este sportiv, făcând parte din Federație Română de Tenis, fiind legitimat la LPS-CSS Pitești.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: