Domeniul videochatului a luat amploare în România ultimilor ani. Un număr tot mai mare de tinere sunt atrase de oportunitatea de a câștiga mulți bani, într-un timp extrem de scurt. 

Este și cazul uneia dintre cele mai sexy românce, care face senzație cu formele și mișcările ei senzuale în cluburile de fițe din Capitală, dar și pe rețelele de socializare. 

Potrivit Cancan, au ajuns în spațiul online imagini uluitoare, care o au în prim-plan pe una dintre cele mai sexoase românce, devenită cunoscută datorită aparițiilor de la PRO .

Bruneta focoasă este cunoscută drept una dintre cele mai senzuale animatoare din cluburile de noapte din București și a fost atrasă de oportunitatea câștigurilor substanțiale, într-un timp scurt.

Conform imaginilor prezentate de Cancan, bruneta este total lipsită de complexe și prejudecăți. Animatoarea oferă un show desprins din filmele pentru adulți. 

VIDEO-UL FIERBINTE POATE FI URMĂRIT AICI

Alexandra B. este o videochatistă de 22 de ani din București, care a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume după ce a câștigat premiul pentru „Cel mai bun model de videochat al anului 2018”. Câștigă lunar 30.000$ și a șocat o lume întreagă prin gestul pe care l-a făcut. În două săptămâni lucrate, Alexandra a încasat nici mai mult nici mai puțin de 22.000$, pe care a ales să îi doneze integral unor case de copii din București, informează Cancan.

„Mă îngrozește gândul că există copii care se culcă nemâncați. Mă îngrozește că există părinți care nu au cu ce să își trimită copiii la școală, sau, mai rău, care îi abandonează. Eu provin dintr-o familie modestă și întotdeauna am avut instinctul ăsta de a-i ajuta pe alții cu orice. 

Nu-mi place să vorbesc despre faptele bune pe care le fac și nu voiam să apară nicăieri faptul că am donat acești bani unor case de copii. Am făcut-o pentru că așa am simțit, am s-o mai fac și îi îndemn pe toți să o facă. Măcar o dată pe lună, să facă un gest frumos. Putem schimba România asta, dacă ne schimbăm și noi mentalitatea.”, a scris Alexandra pe contul său personal de Facebook.

Apelul sensibil făcut de către Alexandra a ajuns până peste hotare, așa că mulți dintre cei cu care modelul socializează zilnic au donat împreună cu ea pentru casele de copii din Capitală.