Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV. La trei zile după ce a rămas fără permis, Gigi Becali a comis-o din nou: și-a parcat bolidul în drum și a blocat circulația în Dorobanți
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV. La trei zile după ce a rămas fără permis, Gigi Becali a comis-o din nou: și-a parcat bolidul în drum și a blocat circulația în Dorobanți

În a doua zi de Paște, Gigi Becali a rămas fără permis. Joi la prânz, la trei zile distanță, patronul FCSB, aflat la volanul aceluiași bolid pe care-l conducea când a fost sancționat, a mai încălcat o regulă de circulație.

Un Mercedes Maybach GLS 600 argintiu în valoare de aproape 200 de mii de euro, o bijuterie de mașină, a ocupat azi, la prânz, o bandă de circulație de pe strada Radu Beller din Dorobanți, obligându-i pe toți șoferii să-l ocolească, să claxoneze și să înjure, ajungând până la urmă să blocheze circulația.

După aproape 20 de minute de haos în trafic, proprietarul, nimeni altul decât Gigi Becali, s-a întors la mașină. Însoțit de mâna lui dreaptă, Ionuț Luțu, milionarul nu părea să se grăbească, a descuiat liniștit mașina, s-a uitat puțin iritat la haosul de pe stradă – înjurând pesemne în gând autoritățile locale care nu-și fac treaba, a oprit avariile și a demarat scurt, tăindu-i calea unui Passat.

Gigi Becali

A contestat suspendarea permisului

Luni, în a doua zi de Paște, în comuna Drăganu, județul Argeș, Gigi Becali a fost oprit în trafic de polițiștii de la rutieră. Patronul FCSB avea, potrivit polițiștilor, o viteză de 106 kilometri la oră în localitate, astfel că a primit amendă de 1350 de lei și permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Gigi Becali, care mai poate să circule pe baza unei dovezi încă 14 zile de la momentul suspendării permisului, a anunțat imediat că va contesta în instanță sancțiunea pentru că ”polițiștii n-au dovezi”.

Masina Gigi Becali

”E singura din România!”

Cunoscut ca un pasionat – și posesor de mașini de lux, Becali are acum un Mercedes-Maybach-S-class nou-nouț. Limuzina e produsă de Mercedes folosind dotările de lux dintr-un Maybach și are un preț de pornire de 186.000 de dolari și un motor V-8, de 496 de cai putere. Viteza maximă pe care bolidul o atinge este de 250 km/h. ”E numai una în România. Eu am luat-o pe prima ” a susținut Becali.