Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Cum reușește Pavel Bartoș să mențină focul pasiunii în căsnicie. „Am dus-o pe soția mea la Nostalgia și ne-am simțit tineri de tot”

VIDEO/ Cum reușește Pavel Bartoș să mențină focul pasiunii în căsnicie. „Am dus-o pe soția mea la Nostalgia și ne-am simțit tineri de tot”

Extrem de discret atunci când vine vorba de viața lui personală, Pavel Bartoș vorbește destul de rar despre soția lui și cele trei fiice pe care le au împreună. Chiar dacă nu merg împreună la evenimente mondene, soții Bartoș au o viață socială foarte activă. Zilele trecute le-au lăsat acasă pe fete și au ieșit împreună la un festival de muzică, retrăind clipele când erau tineri și fără obligații.

Căsătoriți de 18 ani, Pavel și Anca Bartoș împărtășesc pasiunea pentru muzică, ieșirile cu prietenii și vacanțele. Pentru că cele trei fiice sunt deja mari, au 16, 13 și respectiv 7 ani, cei doi soți au încredere să le lase singure și să aibă tot felul de activități doar ei doi.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/10

„Acum câteva zile am participat la Nostalgia și a fost tare bine, tare bine mi-a făcut, pentru că iubesc orice tip de revenire la normalitate. Îmi doresc  să merg la concerte, să mă bucur de viață, să mă duc unde vreau. Tânjesc după normalitatea normală. M-am dus doar cu soția, fără fete. Ne-am dus vreo trei perechi și ne-am simțit tare, tare bine. Ca-n adolescență. Adică ne-am simțit tineri de tot”, a povestit Pavel Bartoș pentru EVZ.

Nu trebuia să o fure de acasă

Deși face parte din generația în care părinții nu erau prea permisivi cu fetele și impuneau restricții orare, Pavel Bartoș a avut norc cu socrii. Încă de la începutul relației cu Anca, actorul a fost bine primit în familie și nu a fost nevoit să recurgă la tot felul de tertipuri pentru a reuși să o scoată în oraș. „Au fost vremuri mai normale, nu trebuia să las buletinul ca să o lase să iasă cu mine la concerte. Aveau în credere în ea, nu în mine. Acum trebuie să știi și ce crești la casa omului. Nu m-am lovit de astfel de lucruri”, ne-a povestit amuzat noul prezentator al show-ului „Masked Singer România”. De altel, aceeași înțelegere și încredere a primit la rându-i de la proprii părinți, care nu i-au impus restricții atunci când a venit vorba de distracție. „Și părinții mei aveau încredere în mine. Mă lăsau să mă duc la concerte, nu trebuia să fug de acasă sau să inventez vreo scuză, pentru că știau că-mi făcea plăcere. Bine pe vremea aia fugeai la un concert Compact sau un concert Iris, Holograf. Eu eram fan Compact”.

Video: Răzvan Vălcăneanțu

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: