Președintele PSD a declarat că "alianţa PSD-UNPR-PC va fi câştigătoare inclusiv în noiembrie 2014". Premierul a mai spus că România are nevoie de un președinte care să schimbe țara în bine.

"Eu cred cu adevărat că împreună cu dumneavoastră vom găsi acel preşedinte şi îl vom sprijini. Voi fi în prima linie a acestei bătălii. De data aceasta cred că voi câştiga, de data aceasta cred că vom câştiga. Dacă veţi considera că eu trebuie să fiu, binenţeles că voi fi", a spus Ponta, scrie Mediax.ro.

"Eu cred că un adevărat preşedinte este cel care promovează dialogul în special cu cei care nu sunt de acord cu el, pentru că un preşedinte este al tuturor românilor. Vreau să cred că un preşedinte îşi iubeşte şi îşi respectă în primul rând propria familie, şi familia oricărui alt cetăţean. Cred în această valoare", a mai spus Ponta.

Gabriel Oprea: Victor ponta are obligația de a deveni președinte

"Cred că Victor Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României, pentru ca România să aibă parte de o adevărată schimbare, una clară, ireversibilă şi absolut necesară pentru întreaga societate românească pentru a fi mândri că suntem români", a precizat Gabriel Oprea, liderul UNPR, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare