Evenimentul Zilei > Actualitate > Victor Slav a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete. Cancerul le-a pus capac: „Medicul mi-a spus cum se va sfârși!”
Victor Slav a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete. Cancerul le-a pus capac: „Medicul mi-a spus cum se va sfârși!”

Victor Slav a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete. Cancerul le-a pus capac: „Medicul mi-a spus cum se va sfârși!”

Prezentatorul Victor Slav a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut atunci când două dintre cele mai importante femei din viața lui au primit diagnosticul crunt: cancer în fază terminală.

Victor Slav a vorbit despre două dintre dramele păstrate secrete mult timp. Cu toate că a stat față în față cu un medic care i-a dat vești crunte despre două dintre persoanele dragi din viața lui, el nu și-a pierdut speranța și a continuat să își trăiască viața așa cum a considerat că este bine și frumos.

Prezentatorul TV, în vârstă de 38 de ani, a vorbit în cadrul unui interviu despre bunicile sale, care s-au stins, după ce au fost diagnosticate cu cancer la plămâni. În ambele situații era vorba despre cancer în ultima fază. Veștile dramatice au venit la o distanță de trei luni una de cealaltă. În timpul declarațiilor, moderatorul de la Kanal D avea vocea tremurândă, semn că perioada de doliu după moartea celor două femei importante nu s-a terminat încă.

„Ambele mele bunici au avut cancer la plămâni, metastază. Ele s-au îmbolnăvit la trei luni distanţă una de cealaltă. Doctorul mi-a spus că nu se mai poate face nimic şi mi-a divulgat modul în care se va sfârşi. Bunica care a făcut citostatice a avut dureri groaznice. Bunica din partea tatălui nu a mai putut să respire şi s-a uscat la propriu. Eu am trecut prin lucrurile astea.”, a povestit prezentatorul TV într-un interviu făcut în urmă cu ceva timp, relatează spynews.ro.

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea „Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tăticul unei fetițe. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el dublat și câteva filme de desene animate: vocea lui Superman și vocea lui Jim Poter.