Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta revine cu lămuriri: Nu Valeriu Zgonea e ofiţerul „acoperit sau descoperit”, ci un vicepreşedinte PSD, fost ministru!
Victor Ponta revine cu lămuriri: Nu Valeriu Zgonea e ofiţerul „acoperit sau descoperit”,  ci un vicepreşedinte PSD, fost ministru!

Victor Ponta revine cu lămuriri: Nu Valeriu Zgonea e ofiţerul „acoperit sau descoperit”, ci un vicepreşedinte PSD, fost ministru!

După ce a reuşit să-l enerveze pe Valeriu Zgonea, ex-premierul Victor Ponta revine cu o serie de clarificări: atunci când vorbea despre ofiţeri „acoperiţi sau descoperiţi” nu făcea referire la Valeriu Zgonea, ci „la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern”.

 „Pentru că am văzut interpretarile din presă vreau să precizez că atunci când am scris de 'ofiţerii' care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea – ci la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!'', a precizat Ponta, pe Facebook.

Vă reamintim că Valeriu Zgonea l-a somat pe Victor Ponta să facă public dacă s-a referit la el atunci când a susţinut că „ofiţeri acoperiţi sau descoperiţi” vor să preia PSD. „Să spună public dacă are ceva personal cu mine!”, a spus preşedintele executiv al social-democraţilor.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.