Evenimentul Zilei > Politica > Ponta îl distruge pe Dragnea. Vorbește despre două sentințe de condamnare. News alert
Ponta îl distruge pe Dragnea. Vorbește despre două sentințe de condamnare. News alert

Ponta îl distruge pe Dragnea. Vorbește despre două sentințe de condamnare. News alert

Fostul premier și lider al Pro România, Victor Ponta, a lansat un atac la adresa lui Liviu Dragnea. Președintele Camerei Deputaților a declarat că formațiunea condusă de Ponta este una plină de securiști, care i-ar fi terorizat familia. Acesta a vorbit despre cele două coșmaruri ale lui Dragnea.

Fostul premier și lider al Pro România, Victor Ponta, a izbucnit după ce Liviu Dragnea a declarat că formațiunea condusă de el este una plină de securiști, care i-ar fi terorizat familia. 

„Este un moment al adevărului : Dragnea și gașca lui de mafioți nu se mai ascund și nu mai au teamă – anunță că „se ocupă el de noi” / ieri noi am fost pe stradă alături de oameni – el a mers cațiva pași la Reșita și a văzut cătușele / frica l-a făcut să spună în sfârșit adevărul, iar noi îi aducem aminte Mafiotului înțelepciunea românească „de ce iți e frică nu scapi”!

Dragnea mafiotul este așa nervos pentru că vede că i se strânge lațul / are două coșmaruri care îl fac să se comporte ca Hitler în bunker:

1. Sentința de condamnare penală de la ICCJ care trebuie să vină în Aprilie – Mai (dacă nu dă niște ordonanțe care să îl scape)

2. Sentința de condamnare politică la Alegerile Europarlamentare din 26 Mai când trebuie să arate care este scorul lui politic ( după ce în Decembrie 2016 a luat 46% cu Ponta, Tudose, Firea, Grindeanu, Neacșu, Bănicioiu, Chirica, Tuțuianu, Stănescu și mulți alții pe care i-a „înjunghiat” pe la spate )!

PRO România va duce această bătălie contra lui Dragnea până la sfârșit / PRO România va scăpa țara de Dragnea și gașca lui de hoți și analfabeți / de PRO România îi este frică lui Dragnea pentru că reprezintă singura alternativă politică de centru stânga / doar PRO Romania are echipa de oameni suficient de competenți și experimentați capabili să arate hoțiile și prostiile guvernării Dragnea – Dăncilă / PRO România începe să devină speranța oamenilor că stabilitatea, seriozitatea și bunul simț pot să se întoarcă la Guvernare !

Azi la ora 12 vom avea o declarație amplă la sediul central al PRO România pe toate aceste teme – dacă nu ne puteți vedea la televizor vă așteptăm live pe acest cont de Facebook!”, a scris fostul premier.