Fostul premier și lider al Pro România, Victor Ponta, a izbucnit după ce Liviu Dragnea a declarat că formațiunea condusă de el este una plină de securiști, care i-ar fi terorizat familia. 

„Este un moment al adevărului : Dragnea și gașca lui de mafioți nu se mai ascund și nu mai au teamă – anunță că „se ocupă el de noi” / ieri noi am fost pe stradă alături de oameni – el a mers cațiva pași la Reșita și a văzut cătușele / frica l-a făcut să spună în sfârșit adevărul, iar noi îi aducem aminte Mafiotului înțelepciunea românească „de ce iți e frică nu scapi”!

Dragnea mafiotul este așa nervos pentru că vede că i se strânge lațul / are două coșmaruri care îl fac să se comporte ca Hitler în bunker:

1. Sentința de condamnare penală de la ICCJ care trebuie să vină în Aprilie – Mai (dacă nu dă niște ordonanțe care să îl scape)

2. Sentința de condamnare politică la Alegerile Europarlamentare din 26 Mai când trebuie să arate care este scorul lui politic ( după ce în Decembrie 2016 a luat 46% cu Ponta, Tudose, Firea, Grindeanu, Neacșu, Bănicioiu, Chirica, Tuțuianu, Stănescu și mulți alții pe care i-a „înjunghiat” pe la spate )!

PRO România va duce această bătălie contra lui Dragnea până la sfârșit / PRO România va scăpa țara de Dragnea și gașca lui de hoți și analfabeți / de PRO România îi este frică lui Dragnea pentru că reprezintă singura alternativă politică de centru stânga / doar PRO Romania are echipa de oameni suficient de competenți și experimentați capabili să arate hoțiile și prostiile guvernării Dragnea – Dăncilă / PRO România începe să devină speranța oamenilor că stabilitatea, seriozitatea și bunul simț pot să se întoarcă la Guvernare !

Azi la ora 12 vom avea o declarație amplă la sediul central al PRO România pe toate aceste teme – dacă nu ne puteți vedea la televizor vă așteptăm live pe acest cont de Facebook!”, a scris fostul premier.