Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta împăcare „istorică” cu Crin Antonescu
Victor Ponta împăcare „istorică” cu Crin Antonescu

Victor Ponta împăcare „istorică” cu Crin Antonescu

Premierul Victor Ponta a intervenit telefonic, la Realitatea TV, ca să îl salute pe Crin Antonescu, invitat la emisiunea "Jocuri de putere" și a explica relația sa cu Traian Băsescu.

"Noi ne-am despărțit după trei ani, domnul Antonescu fiind convins că eu sunt omul lui Băsescu, eu fiind convins că domnul Antonescu are o înțelegere cu Băsescu, nu pot decât să-mi exprim o speranță: că amândoi ne-am înșelat. Eu cred că Traian Băsescu este cel mai mare rău de care a avut parte România după 1990 încoace. Am rupt USL dintr-o dezinformare de ambele părți. Eu cred că viitorul președinte nu va mai avea puterea lui Traian Băsescu. Mi-e dor de USL și de vremurile acelea frumoase. Eu pe domnul Băsescu, pot să spun că îl urăsc", a declarat Victor Ponta, la Realitatea TV.

Întrebat dacă crede într-o refacere a USL, Crin Antonescu a subliniat că USL a fost un "proiect fantastic", "o alianță excepțională", dar care "nu mai poate fi reparată", pentru că"s-a rupt încrederea", iar "pentru asta nu există piese de schimb, cum nu există nici pentru candidați care se strică".

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: