Evenimentul Zilei > Actualitate > Victor Ponta, fostul premier al României a condamnat atacul din Nisa: „Solidaritatea este arma noastră principală”
Victor Ponta, fostul premier al României a condamnat atacul din Nisa: „Solidaritatea este arma noastră principală”

Victor Ponta, fostul premier al României a condamnat atacul din Nisa: „Solidaritatea este arma noastră principală”

Victor Ponta, fostul premier al României a transmis pe pagina sa de Facebook mesaje de condoleante pentru toti cei afectati în presupusul atentat care a avut loc în Nisa.

ATENTAT TERORIST la NISA. Un CAMION plin cu explozibili și grenade a intrat cu viteză, circa 2 km, în mulțimea de pe faleză. CEL PUȚIN 80 DE MORȚI și 100 DE RĂNIȚI, de Ziua Națională a Franței | GALERIE FOTO & VIDEO

Ziua Franței s-a încheiat cu o tragedie pe Coasta de Azur. La Nisa, un camion a intrat cu o viteză de cel puțin 50 km/oră, într-o mulțime de oameni, care urmărea focul de artificii organizat cu ocazia Zilei Naționale. Potrivit celor mai recente informații, sunt cel puțin 80 de morți și 100 de răniți. Incidentul vine chiar după ce președintele Franței a anunțat că nu va prelungi starea de urgență în țară, după data de 26 iulie, în urma antentatelor anterioare.

Fostul premier al României declară cu mâhnire că astfel de incidente ar trebui să ne determine să fim mai solidari, aceasta fiind şi arma cea mai eficientă împotriva terorismului.

Condoleante si solidaritate cu victimele, rudele si apropiatii acestora, si cu tot poporul francez lovit inca o data de tragedie! 
Paris, Istanbul, Bruxelles – sunt locuri in care civilizatia moderna da batalii sangeroase impotriva unui dusman cu adevarat odios – sunt trist si sa vad ca in timp ce lumea din care noi facem parte intelege ca nimic nu este mai important decat aceasta batalie contra terorismului, si ca solidaritatea este arma noastra principala, in Romania suntem tinuti de Propaganda Fascista intr-un razboi absurd al romanilor contra romanilor!
Dumnezeu sa fie alaturi de cei loviti in mod atat de tragic de Ziua Nationala in Franta!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: