Evenimentul ZileiSportVictor Pițurcă, prins trișând la cazino. Dezvălurile unui fost consilier guvernamental: „Ceva era suspect”. Video

Victor Pițurcă, prins trișând la cazino. Dezvălurile unui fost consilier guvernamental: „Ceva era suspect”. Video

Victor Pițurcă, prins trișând la cazino. Dezvălurile unui fost consilier guvernamental: „Ceva era suspect”. Video
Un fost consilier guvernamental povestește, după 20 de ani, cum a fost prins antrenorul Victor Pițurcă în timp ce trișa la casino. Incidentul s-a petrecut în anul 2002, iar antrenorul a fost surprins trișând cu ajutorul tehnologiei, disimulate într-un pachet de țigări.

Antrenorul Victor Pițurcă este cunoscut drept un împătimit al jocurilor de noroc, o pasiune costisitoare atunci când nu știi să te oprești la vreme. În urmă cu douăzeci de ani, prin 2002, această patimă a sa, pentru jocuri, l-a adus în mijlocul unui scandal imens. Victor Pițurcă a fost surprins în timp ce trișa la cazinoul Casa Vernescu, la un joc de poker.

Povestea a devenit publică, însă patronul locației a refuzat să depună plângere la poliție, astfel că antrenorul Victor Pițurcă a reușit să scape basma curată.

Ne puteți urmări și pe Google News

După 20 de ani, un fost consilier guvernamental pentru jocurile de noroc, Sorin Constantinescu, om de afaceri cu multe interese în acest domeniu, a relatat incidentul de la vremea respectivcă. El a făcut dezvăluirile pe un canal Tik Tok, în care a reamintit incidentul din 2002, de la cazino.

@rabyx999x auzi pana la final #foryou #pacanele ♬ sunet original – Raby

Cum trișa Pițurcă la cazino

Potrivit spuselor lui Sorin Constantinescu, antrenorul Victor Pițurcă folosea, în timpul jocului, o cameră video mică încorporată într-un pachet de țigări. De asemenea, el avea și o cască audio, minusculă prin care primea informații de la complicii săi de afară. Aceștia primeau imaginile înregistrate de camera video și îi indicau ce trebuie să facă și cum să-și joace cărțile ca să iasă în câștig. Fostul consilier pentru jocurile de noroc a povestit cu lux de amănunte cum a fost prins Victor Pițurcă în timp ce trișa la cazinoul Casa Vernescu.

„Pițurcă stătea aici și juca. Avea un pachet de țigări, că fuma, și o cameră. A venit femeia de serviciu cu cârpa și când a șters masa i-a luat pachetul de țigări… La cazino sunt 400 de camere, toți erau cu ochii pe el, că juca pe sume foarte mari. Era a treia seară când câștiga încontinuu…. iar ceva era suspect”, a povestit Sorin Constantinescu, pentru canalul de Tik Tok rabyx999x.

Prins datorită femeii de serviciu

Prin intermediul camerei se puteau vedea cărțile pe care dealerul le trăgea din pachet, iar cel din afară, care îl ajuta, îi transmitea lui Victor Pițurcă informațiile, a povestit consilierul guvernamental. El a arătat că totul a fost descoperit datorită femeii de serviciu care a șters scrumierele și a dat peste pachetul de țigări, răsturnându-l.

În cele trei zile, timp în care a jucat poker, și până a fost prins, antrenorul Victor Pițurcă a câștigat peste 170 000 de euro de la cazino. După ce a fost în vileag, însă, patronul locației a refuzat să depună plângere la poliție și, astfel, antrenorul a scăpat basma curată, conform ziare.com.


Accesează: