Evenimentul Zilei > Sport > Victor Pițurcă pe picior de plecare. Ce îl mai poate reține la Universitatea
Victor Pițurcă pe picior de plecare. Ce îl mai poate reține la Universitatea

Victor Pițurcă pe picior de plecare. Ce îl mai poate reține la Universitatea

Antrenorul Craiovei, Victor Pițurcă, ia calcul plecarea de la cârma echipei. El condiționează rămânerea pe banca tehnică a oltenilor de câștigarea titlului.

El a declarat că așteaptă încheierea anului și vrea să vadă „strategia clubului în continuare. Sper să rămân pe aceeași lungime de undă cu Rotaru”, însă spune că va părăsi echipa „dacă nu mai am șanse la titlu”.

Este foarte adevărat că rezultatele Universității cu Pițurcă dirijor nu sunt unele de laudă, fiind chiar departe de așteptările suporterilor.

La conferința de presă dinaintea meciului cu FC Voluntari, antrenorul Craiovei a spus-o răspicat: „Am afirmat, după eșecul cu Astra, că la finalul anului vom vedea ce strategie vom aplica, dacă va mai fi cazul. Ăsta-i adevărul. Vreau campionatul! Nu mai am șanse, plec! E simplu”.

În ceea ce privește strategia, Piți a făcut trimitere la finanțatorul Mihai Rotaru: „Sper să nu fie dezamăgit de ultimele rezultate. Ca și mine, și el vrea titlul, chiar dacă n-o spune. Îmi doresc să rămânem pe aceeași lungime de undă. Nu negociem deocamdată pentru alți jucători, dar sigur că vreau să mai aducem câțiva în această iarnă. Jucători valoroși!”.

„Eu nu sunt în depresie. Jucătorii, după golul primit cu Astra, au intrat într-o așa-zisă depresie. Nu intru așa ușor în depresie, sunt puternic. Am luat și eu o Cupă a Campionilor, am experiență” , a afirmat Victor Pițurcă, potrivit gsp.ro.