Evenimentul Zilei > Actualitate > Victor Hănescu a jucat tenis cu un cunoscut cântăreț român
Victor Hănescu a jucat tenis cu un cunoscut cântăreț român

Victor Hănescu a jucat tenis cu un cunoscut cântăreț român

Victor Hănescu și cântărețul Peter Pop au jucat o partidă demonstrativă de tenis, după care au fredonat împreună câteva versuri din piesa ”Umbre”, ultimul single lansat de artist.

Peter Pop și-a manifestat regretul că nu a putut continua drumul către tenisul de mare performanță.“Am practicat mai multe sporturi, dar tenisul ocupă un loc special în sufletul meu. Regret că nu am putut continua drumul către înalta performanță în sportul alb. Îl admir mult pe Victor Hănescu, iar acum sunt tare fericit că am putut să joc cu el”, a declarat Peter, care este totodată compozitor și textier.

Victor Hănescu a spus că îi este mult mai greu să cânte decât să joace tenis, “ E frumos ce face Peter, dar pentru mine nu e deloc ușor. Merge mai bine cu tenisul”, a spus râzând fostul număr 26 ATP.

Bogdan Petre Popa a devenit Peter Pop în 2014, când și-a lansat și primul single “Tu mă faci mai bun”.După prima piesa au urmat colaborări cu Cabron (“Lupu’ de pe maidan”), Speak & Shift (“Zile si zile”) si super hit-ul cu Lora (“Singur în doi”).