Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, umilit de cei care îi țineau spatele. Un jurnalist apropiat de liderul PSD dezvăluie culisele măcelului de la vârful PSD
Dragnea, umilit de cei care îi țineau spatele. Un jurnalist apropiat de liderul PSD dezvăluie culisele măcelului de la vârful PSD

Dragnea, umilit de cei care îi țineau spatele. Un jurnalist apropiat de liderul PSD dezvăluie culisele măcelului de la vârful PSD

Jurnalistul Victor Ciutacu a declarat că la vârful PSD se petrece un adevărat măcel, tot mai mulți lideri ai formațiunii politice încercând să se dezică de Liviu Dragnea.

Victor Ciutacu a vorbit despre situația din ultimele 24 de ore ale PSD, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat și a ajuns în pușcărie. Jurnalistul a declarat că în formațiunea social-democrată este în desfășurare un „măcel zgomotos”.

Vedeta România TV nu trece cu vederea că pentru mulți lideri din partid, Dragnea a trecut, în discursul public al unor lideri PSD, de la „dom’ președinte” la „băi, nenorocitule!”.

„Reformă, restructurare și privatizare în masă la vârful PSD. Ajuns în spatele gratiilor, la Rahova, pe carantină, fostul patron Dragnea, cel în fața căruia nici nu răsuflau angajații cu ambiții de lideri pe tăcute, a fost desemnat, aproape în unanimitate, vinovat pentru dezastrul electoral. Fostul dom’ președinte a ajuns „băi, nenorocitule!”, așa că, dincolo de dispariția-i fizică din întreprindere, i se șterg toate urmele. 

Începând cu apropiații pe bune sau cu argații zeloși, goniți cu picioare-n spate. Foștii „trădători” se întorc acasă din pribegie, rugați, în calitate de eroi, ba chiar pe cai mari, oamenii statului paralel, dușmanii de clasa și foștii „securiști” sunt invitați politicos la alianțe politice doctrinare întru supraviețuirea profitabilă a guvernării. Justitia, cu J, odinioară abuzivă și ticaloșită, e declarată intangibilă și prioritate de grad zero. Una peste alta, e măcel zgomotos. O zaveră care, însă, nu poate acoperi crunta realitate că un fost mare partid românesc, poate ultimul care a funcționat ca la carte, a ajuns să fie bătut ca-n curtea școlii de o formațiune salvatoare bizară înființată acum vreo doi anișori.”, a scris Ciutacu pe blogul său.