Evenimentul Zilei > Actualitate > Viața SEXUALĂ din Coreea de Nord, subiectul TULBURĂTOR despre care ABIA se VORBEȘTE. Secretul MURDAR regimului condus de KIM JONG UN
Viața SEXUALĂ din Coreea de Nord, subiectul TULBURĂTOR despre care ABIA se VORBEȘTE. Secretul MURDAR regimului condus de KIM JONG UN

Viața SEXUALĂ din Coreea de Nord, subiectul TULBURĂTOR despre care ABIA se VORBEȘTE. Secretul MURDAR regimului condus de KIM JONG UN

Deși este un subiect sensibil, nord-coreeni care au scăpat de sub teroarea regimului comunist au povestit detalii picante despre viața sexuală din țara condusă de Kim Jong Un.

Cu ceva timp în urmă, organizația Liberty North Korea, care documentează cazurile de încălcări ale drepturile omului în această țară, a publicat un articol despre viața sexuală a cetățenilor nord-coreeni. Cei care au povestit au fost chiar mai mulți fugari, arată realitatea.net.

În mod surprinzător, Coreea de Nord se află undeva ”la mijlocului drumului” în ceea ce privește atitudinea sexuală. Astfel, studenții au libertatea de a-și alege partenerul, la fel ca în occident, ceea ce le permite să experimenteze.

Totuși, există particularități absurde, care confirmă brutalitatea regimului comunist codus de Kim Jong Un. Unele femei sunt obligate să întrețină relații sexuale cu înalți oficiali ai regimului.

În 2004 o persoană a povestit aceste atrocități făcute de înalții nord-coreeni. Aceasta povestea că tinere cu vârste între 14 și 20 de ani sunt pregătite timp de 2 ani înainte de a fi obligate să întrețină relații sexuale.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: