În restul teritoriului temperaturile vor fi mai scăzute decât cele specifice perioadei. Temperaturile maxime vot atinge valori între 13 și 22 de grade Celsius. Pe crestele montane, la peste 1800 m altitudine, pot fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Noaptea, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii septembrie în majoritatea zonelor, cu minime ce se vor încadra în general între 0 și 10 grade.

În Capitală vremea vremea va fi răcoroasă, mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 de grade, iar cea minimă va fi de 4 grade.

Pe litoral vremea va fi frumoasă, cu toate că temperaturile au scăzut destul de mult, față de zilele trecute. Maximele vor ajunge la 19 grade Celsius, iar minimele vor ajunge la 10 grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, iar vântul va sufla cu 26 de grade Celsius.

Și la munte se anunță o zi plăcută.. Temperaturile maxime vor atinge doar 14 grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la un grad Celsius. Cu toate acestea, cerul va fi însorit, iar vântul va sufla cu 13 kilometri pe oră.