Ministrul de Finanțe a răspuns la una dintre întrebările jurnaliștilor care privind majorarea salariului minim din 2019:

„Sigur va fi prinsă în ceea ce facem anul viitor ca și buget, în schimb nu o să pot să vă spun eu astăzi, trebuie să fie o decizie a Guvernului vizavi de data la care salariul minim se va aplica în România”.

Teodorovici a răspuns indirect jurnaliștilor, care l-au întrebat dacă majorarea salarială preconizată la 1 decembrie 2018 nu va mai avea loc: „Vedeți cum de multe ori aveți și răspunsul la întrebări?”.

„E o discuție cu sindicatele, cu mediul de afaceri. Ca și principiu și corect e corect ca în timpul jocului regulile să fie schimbate cât mai puțin și invocând mereu acea predictibilitate pe care trebuie să o respectăm, trebuie să arătăm mediului de afaceri că suntem un partener serios și care sprijină această zonă a economiei, înțelegând cu toții, mai ales cei de stânga, că un mediu economic puternic este cel care îți asigură și redistribuirea unei părți a veniturilor către partea mai puțin fericită a populației. Este o logică, zic eu, de bază”, a mai spus ministrul Finanțelor.