Evenimentul ZileiSportVești rele pentru Adi Mutu. Valentin Costache ratează Campionatul European

Vești rele pentru Adi Mutu. Valentin Costache ratează Campionatul European

Vești rele pentru Adi Mutu. Valentin Costache ratează Campionatul European
Mijlocașul ofensiv al campioanei României, CFR Cluj, nu s-a recuperat încă după ce a fost infectat cu coronavirus și va rata participarea la turneul final rezervat naționalelor sub 21 de ani, ce va debuta săptămâna viitoare.

Depistat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2 la sfârșitul săptămânii trecute, Valentin Costache resimte încă probleme medicale și nu este apt pentru a evolua la Campionatul European găzduit de Ungaria și Slovenia.

„Din păcate, situația lui Valentin Costache nu s-a ameliorat. Fotbalistul a acuzat probleme medicale încă de la convocare, dar s-a sperat că starea lui de sănătate îi va permite să participe la Campionatul European” a anunțat sâmbătă site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Adrian Petre, înlocuitorul lui Costache

Naționala pregătită de selecționerul Adi Mutu rămâne fără marcatorul golului decisiv al calificării tricolorilor la EURO, iar tehnicianul în vârstă de 42 de ani a decis să îl convoace, de urgență, la lotul național, pe vârful nou – promovatei UTA Arad, Adrian Petre.

„Având în vedere această situație, selecționerul Adrian Mutu a decis să îl înlocuiască pe Costache cu Adrian Petre, atacantul de la UTA. Petre se află la a doua prezență la Campionatul European, după ce a fost în lotul României și în 2019, în Italia și San Marino” au mai comunicat oficialii de la FRF.

Chindriș vrea în sferturi

Andrei Chindriș, fundașul celor de la Chindia Târgoviște, nu se teme de duelurile cu Olanda, Ungaria și Germania, dar recunoaște că absența suporterilor tricolori din tribunele de pe „Bozsik Arena” ar putea să reprezinte un mare minus pentru naționala lui Mutu.

„Putem să ne calificăm în sferturi. Avem nevoie de multă ambiție și de multă determinare. Orice se poate întâmpla pe teren, în această grupă. E un minus că nu vom avea suporterii lângă noi” a declarat apărătorul de aproape 1,90 metri.

Noul fotbalist al americanilor de la Columbus Crew, Alexandru Mățan, și ceilalți coechipieri ai săi au efectuat sâmbătă după – amiază ultima ședință de pregătire de la centrul de la Buftea. Duminică dimineață, prima reprezentativă urmează să se îmbarce într-un charter, cu destinația Budapesta și să își stabilească cartierul general la Hotelul Marriott.

 


Accesează: