În urma tragicului eveniment, un tânăr în vârstă de 24 de ani, părinte a doi copii, și-a pierdut viața.  Conform informațiilor oferite de autorități, Mario Iorgulescu se afla sub influența alcoolului. Ba mai mult, tânărul consumase și cocaină.

Mario Iorgulescu este internat în stare foarte gravă la spitalul Elias din București. Cu toate că medicii au făcut eforturi uriașe pentru a îi salva viața tânărului, organismul acestuia este pe punctul de a ceda.

Rinichii lui nu mai funcționează. A fost nevoie ca medicii să îl conecteze la aparate pentru a face dializă. Surse de la spitalului Elias au spus că starea lui Mario Iorgulescu este critică și riscul de deces a crescut.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie; leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, au arătat reprezentanții Spitalului Elias.