Evenimentul ZileiMondenVești fabuloase pentru Trump! I se mărește familia!

Vești fabuloase pentru Trump! I se mărește familia!

Vești fabuloase pentru Trump! I se mărește familia!
După atâtea vești proaste, fostul președinte Donald Trump are parte și de o surpriză plăcută. Și încă ce surpriză.

Vești fabuloase pentru Trump! Logodnicul miliardar a cerut-o de soție pe fiica sa Tiffany. Și cum  Michael Boulos, în vârstă de numai 23 de ani, este un miliardar din Nigeria, onelul a fost pe măsură. Mai vârstnica logodnică  a primit o bijuterie fabuloasî, evaluatî de experți la 1,2 milioane de dolari.

Vești fabuloase pentru Trump!

Fericita peeche, Tiffany, 27 de ani, și Michael, 23 de ani, a pozat pentru fotografi împreună cu dealerul de diamante Samer Halimeh la Trump International Hotel Washington, D.C. Celebrul bijutier s-ar fi dus, se pare  împreună cu Michael în Dubai pentru a alege uriașul diamantul de 13 carate.


Fabulosul palat al lui Putin. Navalnîi îi dă lovitura Țarului


Un purtător de cuvânt al bijutierului Samer Halimeh din New York a declarat că inelul are o piatră centrală masivă tăiată cu  unsmarald, flancată cu două diamante tăiate în formă de  trapez.

Halimeh are printe clienții săi membrii ai familiilor regale din Europa, I-au cumpărat bijuteriile și staruri precum Oprah Winfrey, Sir Elton John sau Naomi Campbell. Este cunoscut, de altfel, ca  unul dintre principalii comercianți de diamante din lume.

Prețul inelului rămâne secret

Prețul fabulosului inel nu a fost dezvăluit de designer. Probabil că se plaseazî undeva între 1 și1,2 milioane de dolari, le-a declarat expertul în bijuterii Denis Stepansky ziariștilor de la Daily Mail.


 

 Istoria secretă. Dej a dezmembrat spionajul sovietic din România


Michael se pare că ar fi cerut-o pe Tiffany de soție în Grădina Trandafirilor de la Casa Albă weekendul trecut.

Tiffany Ariana Trump (născută pe 13 octombrie 1993) este al patrulea copil al fostului președintelui american Donald Trump și singurul copil cu a doua soție, Marla Maples. La rândul său, Michael Boulos este moștenitorul conglomeratului nigerian Boulos Enterprises, care valorează potrivit estimărilor  miliarde de dolari. Familia Boulos este de origine libaneză, scrie ziarul britanic Daily Mail,

Istoria secretă. Dej a dezmembrat spionajul sovietic din România


Accesează: